Kisten, vervoer, bloemen en rouwkaarten

Kisten, vervoer, bloemen en rouwkaarten

Kist
 

Onze uitvaartkisten zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en vervaardigd van verschillende houtsoorten of fineer. Bij ons heeft u de keuze uit onder andere massief eikenhout, het eigentijdse steigerhout, kersenhout, beukenhout, populierenhout en vurenhouten uitvaartkisten. Uiteraard staan we u ook op dit vlak terzijde met praktische adviezen, raad en daad. Om u een indruk te geven verwijzen wij u naar de Unigra website waar wij nauw mee samenwerken.

 

Rouw- en volgauto’s
 

We beschikken over eigen rouwauto’s. Een zilvergrijze Buick en zwarte Lincoln.
Maar misschien heeft u wel iets heel anders in gedachte. Daarom kunnen we u daarnaast meerdere mogelijkheden aanbieden in zowel traditionele rouw- en volgauto’s (in verschillende merken en kleuren) maar ook in alternatieve vormen bijvoorbeeld een rouwkoets met paard en wagen.
 


 

 

Bloemen
 

Bloemen hebben vaak een persoonlijke betekenis. In vorm, in geur, in kleur of herinnering. Het is dan ook niet vreemd dat bloemen bij veel uitvaarten op verschillende momenten tijdens de ceremonie een belangrijke rol spelen. Daarom werken we intensief samen met een ervaren bloemist die uw wensen en ideeën in praktijk kan brengen.

Rouwdrukwerk
 

De rouwkaart is vaak het eerste middel waarmee de nabestaanden hun emoties kunnen vormgeven. Soms heeft de overledene laten weten wat er op de rouwkaart moet staan. Maar soms ook niet. Er zijn vele mogelijkheden van een traditionele kaart tot moderne eigentijdse kaart met eventueel een eigen afbeelding of foto.